Doručení za 59 Kč se Zásilkovnou. Doprava zdarma od 999 .

Lehké černé krátké kalhotky ZERO Microfibre Short 2P (velikost XS)

Lehké černé krátké kalhotky ZERO Microfibre Short 2P
Lehké černé krátké kalhotky ZERO Microfibre Short 2P Lehké černé krátké kalhotky ZERO Microfibre Short 2P Lehké černé krátké kalhotky ZERO Microfibre Short 2P

Nové krátké kalhotky ze speciálního mikrovlákna ZERO jsou tak lehké, že si je téměř nevšimnete a navíc jsou vyrobené z recyklovaného materiálu, který je šetrný k životnímu prostředí. Vroubkované hrany zaručují hladký vzhled bez rizika VPL.

Kalhotky mají hluboké boky a poskytují plné krytí, což z nich dělá ideální volbu pod těsně přiléhajícím oblečením. Speciální recyklované mikrovlákno s certifikací GRS je lehké a zároveň šetrné k přírodě. Vroubkované hrany jsou řezané laserem a zajišťují dokonalý a bezchybný vzhled.

Kalhotky jsou bezševé, což zaručuje maximální pohodlí a pohodlnou podšívku. Jsou dodávány v praktickém balení po dvou kusech a modelka na fotografii nosí velikost S. Materiál tvoří 76% Polyamid a 24% Elastan.

Kalhotky splňují certifikaci OEKO-TEX® STANDARD 100 pod číslem 22.0.22419 od Hohenstein HTTI, což znamená, že jsou testované na škodlivé látky a splňují nejvyšší standard bezpečnosti.

Značka:
Sloggi
Kategorie zařazení:
Klasické kalhotky, Dámské kalhotky, Klasické kalhotky Sloggi, Dámské kalhotky Sloggi
Dostupné velikosti:
XS
Barevné varianty:
BLACK
BLACK, XS
549